Siirry pääsisältöön

Lukijoiden näkökulmia liikunta- ja hyvinvointiblogeista

Ilokseni voin ilmoittaa, että liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielmani "Liikunta- ja hyvinvointiblogien merkitys lukijoiden arjessa" on valmis ja sitä pääsee lukemaan täältä.

Prosessi oli pitkä, välillä hieman tuskainen, mutta lopulta niin kasvattava, opettava ja antoisa etten vaihtaisi kokemusta enää mistään hinnasta. Jos hiemankin aliarvioin gradun kirjoittamista ennen varsinaisen prosessin alkua, nyt en enää tekisi niin missään nimessä. Gradu on jokaiselle kirjoittajalle hyvin yksilöllinen prosessi. Toiset kirjoittaa tieteellistä tekstiä sivu kaupalla ongelmitta, mutta mulle se on ollut aina aika haastavaa. Jos saan kirjoittaa vapaasti tekstiä kiinnostavasta aiheesta, sitä tulee paljon ja melko nopeasti, mutta tieteellisen tekstin kirjoittaminen on mulle haastavaa ja työlästä. Toisaalta taas, kun pyörää polkaisee alamäkeen pari kertaa, alkaa se pyöriä itsestään ja viedä matkustajaa mukanaan. Niin tässäkin prosessissa lopulta kävi! :)Haluan esittää suuret kiitokset yhteistyöblogeille ja erityisesti teille 486:lle vastaajalle, jotka annoitte mulle niin upean rikkaan aineiston, että se olisi riittänyt suuremmankin tutkielman tekemiseen. Toivottavasti ainakin osa teistä löytää tänne blogiin ja pääsee lukemaan tutkimuksen lopputuloksia!

Gradun sisältöön palaan tarkemmin tulevissa postauksissa, mutta mikäli teillä herää tässä vaiheessa aiheesta kysymyksiä niin otan niitä mielelläni vastaan! 

Kivaa tiistaita kaikille! 

♥ Marjut

Kommentit